Samsung C6712- un ajutor de nădejde atunci când nu ești la birou

Cu un design atractiv, telefonul Samsung C6712 reprezintă un adevărat ajutor pentru oameni de afaceri, atunci când aceștia nu se află la birou dar trebuie neapărat să răspunsă la diverse mail-uri sau au de rezolvat treburi urgente. 
 Pentru că oferă serviciul Dual SIM se poate integra perfect într-un mediu activ, acolo unde este nevoie de multă comunicate. Totuși, trebuie precizat că Samsung C6712 nu face parte din categoria de telefoane mobile inteligente și nu face parte din categoria unor telefoane ieftine. Dispozitivul dispune de diferite funcții care îmbunătățesc considerabil experiența mobilă. 

De asemenea telefonul are o cameră foto integrată care este foarte ușor defolosit de 3.0 MP. Fișierele pot fi stocate pe cardul microSD și transferate cu ușurință pe PC prin intermediul Bluetooth 3.0 și al dispozitivului micro USB. Ca preț, telefonul se poate găsi de la 400 lei până la 430 Lei, pe piața liberă și este comparabil cu Samsung S6102 Galaxy Y care este totuși un smartphone și rulează cu Android v2.3.6 Gingerbread. Prețul acestuia este de 550 lei. 

Ecranul telefonului este de 3.2 inci și are o rezoluție de 240 x 400. De asemenea, telefonul dispune de un procesor de 832MHz si conectivitate HSDPA ce atinge viteze pana la 7.2Mbs. Conexiunea Wi-Fi integrata îmbunătățește experiența de navigare pe internet. Dispozitivul suportă aplicații web. Rulează Android v2.3.6 Gingerbread cu toate funcțiile sale - Căutare Vocală, Android Market, YouTube, Gmail.
Ca preț, telefonul se învârte undeva pe la 550 de lei și face parte din categoria unor telefoane ieftine, dacă luăm în calcul că este un smartphone.